العيش البورى

العيش البورى


 



المقادير



 



نصف كيلو دقبق



100 جرام زيت



معلقه صغيرة ملح



ماء دافىء للعجن حسب العجينه



 



الطريقة



تضاف جميع المكونات مع بعض وتعجن بالماء حتى تتكون عجينه غير لاصقه باليد وتترك العجينه ترتاح حوالى نصف ساعه



ثم تقطع العجينه لقطع متساويه 



ثم تفرد بالنشابه حوالى سمك نصف سم بالحجم الى انتى عايزاه



وبعد ذلك تقلى فى زيت ساخن عميق 



والملحوظه المهمه انك وانتى بتحمريها فى الزيت



تأخذى الزيت بالكبشه وتوضعييه على الرغيف من فوق حتى يرتفع جيدا



النقطه ده مهمه جدا حتى يرتفع كويس



ونضعه على ورق شفاف ويقدم 



 

ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق